Развлекателни и шоу програми

Музикални групи и певци

Вашето събитие може да бъде подправено с музика на живо. Изпълнителите могат да пеят любимите ви песни. Това ще бъде гаранция за добро настроение и хубави моменти.

Танцови състави и балет

Танцьорите могат да бъдат добро допълнение към музиката на живо. Те могат да танцуват на сцената или между вашите гости в ритъма на музиката и темата на събитието.

Магическо шоу

Изненадайте публиката си с магически трикове от велики магьосници. Вижте радостта от приказките, магическите трикове и персонализираните истории.

Танцово шоу на пилон

Това шоу е за късните часове, когато искате да разгорещите настроението. Можете да се насладите на красивото движение на телата около пилона.

Нитро сладолед и Тепаняки шоу

Десертите са чудесна крайна точка за всяко събитие. Нашите Chef готвачи могат да приготвят по атрактивен начин сладолед с течен азот. Или могат да направят Nitro Teppanyaki – ледени близалки пред публиката. А защо не вашите гости да издишат дим ядейки драконовите пуканки? Какво ли още се крие в нашата книга с рецепти?

Игри

Тиймбилдингите се нуждаят от игри, за да бъдат забавни. Можем да ви предоставим много и различни варианти за игри и дейности така, че никой да не скучае. Те ще донесат много усмивки, съперничество  и споделени моменти в цялостно изживяване изграждащо коропоративния дух. Независимо дали искате да предадете корпоративния дух на новите служители или искате да наградите екипа след усърден период на работа.

Можем да ви доставим тези страхотни услуги. Просто се наслаждавайте на вашето събитие

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: + 359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с  ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.