Нашите събития са специални

Също като Вас!

Тук виждате малка част от нашите доволни клиенти. Свържете се с нас и нека организираме следващото ви запомнящо се събитие!

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

Имаме късмета да работим с фантастични професионалисти

Благодарим Ви за всеотдайността, чувството за хумор, професионализма, сръчността и всички малки детайли, с които се погрижихте всички да останат щастливи и доволни!

Получи се перфектно!

Натали Желязкова

HR Спедиалист, Евролийз Ауто ЕАД

Креативността и изпълнението на концепцията надхвърлиха очакванията ни. Определено ще препоръчаме екипа на фирмата като професионалисти.

Маринела Колева

HR мениджър, ОББ Интерлийз АД

Имахме невероятно откриване на нашия нов логистичен център. EventsBakery е отговорен и надежден партньор в организирането на корпоративни събития.

Анна Анчева

Специалист маркетинг и продажби,
Карго-партнер АД

EventsBakery са върха! Изключително съм им благодарна за навременната комуникация и професионализъм. Техният екип помогна с цялата логистика за DevFest 2019 и ни предостави невероятните изложбени щандове за нашите спонсори. Те спасиха положението, въпреки кратките срокове. Абсолютни супергерои в книгата ми контакти и очаквам с нетърпение бъдещите ни сътрудничества!
София Лятева

Специалист корпоративни комуни-
кации и Employer Branding,
Девeкспъртс София ЕООД

Моята компания и аз имаме възможността да използваме услугите на тази компания повече от 4 години. Те ни осигуряват техническа поддръжка и оборудване, както и фасилитатори за нашите събития. Бих искал да препоръчам техните услуги с техния професионализъм, високо качество на работа и креативност.

Галин Желязков

Управител, Avtokino.bg

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А. София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: +359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.