Водещи, хостеси и помощен персонал за събития

Имате ли нужда от някой, който да посрещне гостите ви?

Една очарователна усмивка и вердро пожелание може да накара гостите ви да се почувстват много специални. И това е начинът, по който трябва да бъдат приветствани всички гости на успешните събития.

Имате ли нужда от някой, който може да упъти гостите ви до местата им?

Можете да имате 20, 30, 500 гости. Сигурно ще се нуждаят от напътствия за местата си. Спокойно – можем да ги насочим до местата им тихо и приятно.

Нуждаете ли се от помощници на бюро регистрация?

Почти на всяко събитие има регистрация на гости, особено когато има предварителна покупка на билети или някакъв вид цена за участие в събитието. Ние можем да ви предоставим електронна система за чекин с баркодове, или съвети за бърза регистрация, или просто квалифицирани и обучени хора, които да свършат тази работа вместо вас.

Имате ли нужда от подкрепа на или извън сцената?

Понякога е трудно да изградиш сцената, да управляваш целия персонал, да свършиш целия труд за събитието. Нашите ангели са готови да ви подкрепят на всяко ниво.

Желаете ли талантлив и харизматичен водещ?


Една от най-трудните задачи в едно събитие се пада на водещия. Той трябва да следи програмата, да е харизматичен, да владее тематиката на събитието, да има чувство за хумор и най-важното – да допринесе за гладкото протичане на събитието. Ние можем да ви свържем с различни професионалисти от шоу бизнеса, частния или държавен сектор.


Или просто имате нужда от някой, който да се усмихва и да забавлява гостите ви в паузите или кафе паузите?

Когато има кой да отговаря на въпросите на гостите, те са щастливи и се чувстват обгрижени.

Ние можем да осигурим всички тези домакини и хостеси, които могат да се погрижат за вашите гости, така че вие да седнете и да се насладите на събитието

Our office

Adress: 50A Tsar Samuil str. Sofia, Bulgaria

Phone, Viber, WhatsApp: +359 883 555 030

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с  ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.