Планиране на събития - отидете по-далеч - споделете приказка

Концепция и дизайн

Имате идея, но изпитвате трудности да я оформите до голямата картина? Отпуснете се! Можем да ви помогнем да изградите концепцията на събитието, така че всеки гост да се почувства специален, да опита вкусни изкушения за небцето, да изпита различни усещания със своите сетива.

Планиране на дейности

Тиймбилдинги, концерти, корпоративни или спортни събития – има много дейности за планиране, изпълнение и проследяване. Контрол на достъпа, репетиции, проверка на звука, игри, курсове за хранене и много други. Можем да добавим подправки към дневния ред на вашата рецепта.

Маркетинг планиране

Нашите мъфини в социалните медии могат да ви помогнат със съвети и трикове, за да направите маркетинговия план изпипан и успешен. Дори нещо повече – могат да го изпълнят. Не е нужно да сте PR или медиен гуру – ние можем да се справим с това.

Планиране на времето

Знаете крайната точка, но не знаете как да управлявате операциите преди, по време или след събитието? Нашият швейцарски екип може да ви помогне да подредите графика и изпълнението на задачите.

Медийни партньорства

Имаме огромен списък от медийни партньори и компании, които се стремят да предлагат продуктите и услугите си на интересни събития. Можем да ви свържем, за да създадем силен медиен отзвук преди и след събитието.

Изготвяне на бюджет

Ние познаваме пазара. Можем да ви дадем бърза оценка на разходите за услугите зад всяко специално събитие. Нещо повече – ние можем да оптимизираме концепцията, като включим вашите активи, с които разполагате, така че да получите най-добрия възможен сценарий и ценово предложение.

Можем да ви помогнем да направите нещо запомнящо се и трайно в умовете и сърцата на хората.

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: + 359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с  ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.