Видеография за събития - ние разказваме истории

Видео продукция

Една снимка разказва 1000 думи. Какво може да разкаже едно видео? Видео резюмета, видео интервюта, препоръки, афтърмуви и други. Можем да създадем ваш собствен кът за новини, за да имате онлайн отразяване на събитието. Нашите професионалисти могат да представят вашето събитие по най-добрия възможен начин.

Картина в картината

Когато използвате големи зали – последният седнал няма да може да види ясно основните говорители. Тук на помощ идва показването на картина в картината. Операторът ще следва говорещия във всеки ъгъл на сцената в близък план, така че всеки да може да се наслади на страхотния разговор.

Излъчване на живо

Хибридните събития придобиват по-голяма популярност в индустрията на събитията. Нашият квалифициран екип може да направи лайв стрийминг и предава едновременно в различни социални мрежи с високо качество на картината и звука . Това е шанс да достигнете до по-голяма публика, която не може да присъства физически на вашето събитие. Ако сте ограничени от максималния капацитет на залата, това е чудесен начин да поддържате голямо присъствие.

Видео запис на събития

Понякога трябва да запишете вашите сесии, за да можете да ги гледате по-късно или за да продадете записите и да спечелите допълнителни доходи. Нашият екип ще запише, обработи и ще разпространи вашето събитие с възможност за контрол на достъпа и защита от пиратство.

Афтърмуви

Вашето събитие преминава успешно! Сега трябва да разгласите колко страхотно е било. Какъв по-добър начин от използването на видео? Ние ще добавим специални ефекти

VR, AR, 360 градусово видео

Технологията си проправя път към потребителската електроника. Все повече и повече хора имат комплекти за виртуална реалност и могат да играят видеоигри или да се насладят на потапящи 360 видеоклипове на живо от вашите събития. Грабнете предимството на наличните технологии и предоставете едно различно преживяване.

Можем да ви предоставим тези страхотни услуги. Просто се наслаждавайте на вашето събитие

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: + 359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с  ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.