01.

ПЛАНИРАНЕ НА СЪБИТИЯ

Нашата цел е да бъдем част от нещо велико и запомнящо се. Затова ние първо опознаваме вас, вашите нужди и вкусове, очаквания и цели и след това работим усърдно и всеотдайно, за да постигнем всички цели, които са записани в нашата специална рецепта. Ние сме достатъчно луди, за да печем различни и уникални рецепти за нашите клиенти, независимо от съставките, които са в техните мисли или броя на хората, за които трябва да се погрижим. Ние можем да добавим специалната глазура на тортата към вашето мечтано събитие.

02.

ДИЗАЙН НА СЦЕНИ ЗА СЪБИТИЯ И АУДИО ВИЗУАЛНО ОФОРМЛЕНИЕ

Ние можем да изградим уникална сцена за вашето представление. Ние можем да запалим светлините, да включим мониторите и да осветим  големите екрани, така че вашето събитие да изглежда величествено и да потапя визуално в нови светове.

03.

ОБОРУДВАНЕ И ДЕКОРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯ ПОД НАЕМ

Ние можем да осигурим ефектно осветление за настроениe, сценичен дизайн, декорация с изкуствени или естествени цветя, изложбени катедри и щандове, безжични микрофони, скенери за баркод, монитори и т.н.

04.

БИЛЕТИ И РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯ

Нашият професионален екип може да ви помогне да разпродадете своите билети за събития. Използваме облачни услуги с достъп 24/7, мобилен чек-ин, маркетинг инструменти за онлайн плащания и богата функционалност. Изработваме баджове, помагаме за регистрация и контрол на достъпа.

05.

КЕТЪРИНГ ЗА СЪБИТИЯ

Вкусни, запомнящи се, направени с любов – това са нашите кетъринг услуги. Независимо какво желаете – можем да го предложим. Предлагаме сервитьори, бармани, хостеси, интерактивни готвачи, потапящи аудиторията в шоуто.

06.

ФОТОГРАФИЯ ЗА СЪБИТИЯ

Снимките разказват истории. Можем да комбинираме най-доброто от събитието в снимки, видеоклипове, препоръки и много други. Ще отразим събитието ви по най-добрия начин така, че всеки да завиди, че не е присъствал.

07.

ВИДЕОГРАФИЯ ЗА СЪБИТИЯ

Нашият професионален екип може да създаде висококачествено видео за вашето събитие. Можем да миксираме на живо множество гледни точки, да предаваме на живо в социални мрежи и да правим разказвателни афтърмувита, за да можете да споделите духа на събитието след като е приключило.

08.

ДОМАКИНИ, ХОСТЕСИ  И ПОМОЩЕН ПЕРСОНАЛ

Да, понякога допълнителен чифт ръце могат да бъдат изключително полезни. Хостеси и водещи, помощен персонал и други сътрудници за събития. Можем да ви свържем с талантливи и приветливи хора, които да допълват вашето събитие.

09.

РАЗВЛЕКАТЕЛНИ И ШОУ ПРОГРАМИ

Милион усмивки – това е резултатът от различните ни развлекателни програми. Искате ли частно шоу или нещо, което да ангажира гостите ви? Артисти – танцьори, певци, акробати – само няколко варианта, които можете да намерите в нашите страници с рецепти. Всичко може да е като взето от приказките и хората да говорят за вас и вашия бизнес.

10.

ПОДБОР НА ЛОКАЦИИ ЗА СЪБИТИЯ

За да бъде успешно, едно събитие се нуждае от специално място, където да бъде проведено. Ако имате свое собствено – можем да го преобразим оптимално с наличните ви ресурси. В нашата книга с рецепти има много места, които можем да предложим. И Ви уверяваме, че те са топли, приветливи, уютни и пълни с любов, точно както ние готвим. Имаме отворени пространства, концертни зали, зали за специални събития, хотели, къщи за гости, клубове и много други места в книгата с рецепти.

11.

ТРАНСФЕРИ И ЛОГИСТИКА

Обичаме всичко да е свежо. Ето защо нашата логистика е много добре развита. Можем да вземем вашата специална съставка от всяко място с личен автомобил и шофьор. Също така можем да направим малка обиколка в центъра на града с гид  – просто за забавление.

12.

МЕДИЦИНСКИ ЕКИПИ, ОХРАНА И КОМУНАЛНИ УСЛУГИ ЗА СЪБИТИЯ

Големите събития се нуждаят от медицинска помощ, допълнителна охрана и комунални услуги. По този начин можете да реагирате бързо, ако нещо се обърка.

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: + 359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с  ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.