Подбор на локации за организиране на събития

Преобразяване на място

Ние можем да превърнем всяка локация в топло и уютно място, където всеки гост може да се наслади на духа на събитието. Без значение дали трябва да превърнем склада в зелена градина с тунела от Алиса в страната на чудесата или спортна зала за Октоберфест турнир. Нашите дизайнери и декоратори могат да преобразят всяко място с най-доброто съотношение между налични ресурси и цена.

Конгресни центрове

Екипът ни разполага с контакти в най-модерните бизнес зали с капацитет от 60 до 1700 места. Добре оборудвани с аудио и визуална техника, предлагащи различна сенсорика . Големи сцени с осветление, декори, видео стени и много други. Работим с най-добрите в бизнеса.

Изложбени центрове

Можем да предложим закрити пространства за изложбени събития с капацитет от хиляди хора, контрол на достъпа, отопление и климатизация и много други. От автомобилни и търговски изложения, уелнес и спа, здравеопазване, нови технологии. Само малка част от възможностите, които можете да намерите в нашата готварска книга.

Места за коктейл и нетуъркинг

Искате да направите предварително събитие, афтър парти или просто малък нетуъркинг с кетъринг и вкусни коктейли? Можем да добавим танцьори, забавление и шоу програма.

Хотели и къщи за гости

Можем да настаним вашите гости, лектори или VIP лица. От 5 звездни хотели до луксозни или битови къщи за гости за 12 души на брега на морето или високо в планината.

Концертни зали

Ако организирате музикално или развлекателно събитие, можем да ви свържем с едни от най-добрите места за целта. Оборудвани с най-новите технологии в музикалната индустрия, те могат да бъдат повече от запомнящи се.

Спортни зали

Обичаме събития на открито. Ако са свързани със спорт – това е нещо интересно, с което много обичаме да работим. Можем да бъдем моста между вас и спортни зали, стадиони или открити паркове за следващото ви събитие на открито. И да, можем да помогнем с официалните разрешителни, линейки и охрана и контрол на достъпа.

Можем да ви предложим тези страхотни услуги. Просто се наслаждавайте на своето събитие!

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: + 359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с  ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.