Експлозия от вкусове и визия - кетъринг за събития като никой друг

Три, четири или пет степенни менюта

Искате вашите гости да опитат нещо запомнящо се, добре изглеждащо и направено с прецизност. Трябва да се съчетае с темата на събитието. Нашите готвачи могат да приготвят храна за всяко време на деня.

Коктейли, канапета и хапки

Независимо дали имате нужда от услуга в стил шампанско и хайвер или нещо малко по-уравновесено, като например храна за пръсти. Нашите готвачи могат да впечатлят вашите небца и да създадат меню, което да отговаря на вашето събитие, лични нужди и място.

Кафе паузи

Представяте си какво може да направи малко кафе сутрин или ранен следобед. Към аромата и вкуса на кафето можем да добавим вкусни бисквитки. Късметчета, сладки кифлички и др. Искате черен чай от Индия или ароматна експлозия от плодове, за да възбудите небцето на посетителите си?

Сладоледена вкусотия, приготвена на живо

Ние работим с един от най-известните пекари в Европа. Той има малка тайна, която се топи в устата ви. Всеки харесва сладолед и той може да го приготви пред тълпата с помощта на течен азот. Дайте на публиката си кулинарно шоу, което не може да се види другаде.

Юбилейни торти

Да празнуваме! Тортата е един от най-известните и вкусни начини за привличане на гости. Независимо дали трябва да се направят 50, 100, 200 различни парчета торта – можем да ги осигурим. И ще бъдете изненадани от качеството и външния вид.

Кетъринг персонал

Бармани, сервитьори, готвачи – каквото и да е. Високо ценен, добре квалифициран и обучен персонал може да изпълни и най-изисканите желания.

Кетъринг маси, барове и уреди

За коктейли, бизнес обяди или кафе паузи – добавете нещо приятно към атмосферата на събитието.

Можем да ви предложим тези страхотни услуги. Просто се наслаждавайте на вашето събитие

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: + 359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с  ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.