НАШИТЕ УСЛУГИ ЗА СЪБИТИЯ

ПЛАНИРАНЕ, КЕТЪРИНГ, ФОТОГРАФИЯ И ВИДЕОГРАФИЯ, РЕНТАЛ, BTL, ПРОДАЖБА
НА БИЛЕТИ, ЛОГИСТИКА, ВОДЕЩИ, РАЗВЛЕКАТЕЛНИ И ТИЙМБИЛДИНГ ПРОГРАМИ
Пускане на видеото

Ние сме бутикова агенция за събития…

И нашите събития са специални също като вас!

Личен подход

Нашата цел е да бъдем част от нещо  страхотно, което се помни и коментира. Затова първо се запознаваме с вас, вашите нужди и вкусове, очаквания и цели. След това работим усърдно и всеотдайно, за да постигнем всички съставки, които са в нашата специална рецепта.

Гъвкавост

Нашият екип е малък и сплутен.  Можем много бързо да се адаптираме към пазара и изискванията на всеки клиент. От друга страна, дългосрочните партньорства с нашите партньори изграждат силни основи за устойчиви събития отговарящи на всички нужди на клиентите ни.

Всякакви размери

Ние сме достатъчно луди, за да печем различни и уникални рецепти за нашите клиенти, независимо от съставките, които са в техните мисли или броя на хората, за които трябва да се погрижим. Ние можем да добавим черешката на тортата към вашето мечтано събитие. Просто се свържете с нас!

НАШИТЕ УСЛУГИ

Можем да добавим черешката на тортата на вашето събитие

0 +

завършени проекта

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ?

Имаме късмета да работим с фантастични професионалисти

Заедно с екипа на Eventsbakery организирахме специализирана конференция за изключително кратко време.  Любо и екипа се справиха чудесно - с почти 24/7 съпорт, с отлична и навременна комуникация и идеи за подобрение на всички аспекти на събитието!

С радост ще работим отново заедно.

Никола Минков

Изп. директор, Серпакт ЕООД

Благодарим Ви за всеотдайността, чувството за хумор, професионализма, сръчността и всички малки детайли, с които се погрижихте всички да останат щастливи и доволни!

Получи се перфектно!

Натали Желязкова

HR Спедиалист, Евролийз Ауто ЕАД

Креативността и изпълнението на концепцията надхвърлиха очакванията ни. Определено ще препоръчаме екипа на фирмата като професионалисти.

Маринела Колева

HR мениджър, ОББ Интерлийз АД

Имахме невероятно откриване на нашия нов логистичен център. EventsBakery е отговорен и надежден партньор в организирането на корпоративни събития.

Анна Анчева

Специалист маркетинг и продажби,
Карго-партнер АД

EventsBakery са върха! Изключително съм им благодарна за навременната комуникация и професионализъм. Техният екип помогна с цялата логистика за DevFest 2019 и ни предостави невероятните изложбени щандове за нашите спонсори. Те спасиха положението, въпреки кратките срокове. Абсолютни супергерои в книгата ми контакти и очаквам с нетърпение бъдещите ни сътрудничества!
София Лятева

Специалист корпоративни комуни-
кации и Employer Branding,
Девeкспъртс София ЕООД

Моята компания и аз имаме възможността да използваме услугите на тази компания повече от 4 години. Те ни осигуряват техническа поддръжка и оборудване, както и фасилитатори за нашите събития. Бих искал да препоръчам техните услуги с техния професионализъм, високо качество на работа и креативност.

Галин Желязков

Управител, Avtokino.bg

Прясно от нашата пекарна

Вижте какво сме сътворили с много любов →

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: +359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени! Направено с ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.