Сценичен дизайн на събития и аудио-визуално оборудване и оформление

Осветление за настроение

Искате вашите гости да се чувстват отпуснати и спокойни? Нашите LED сценични осветления могат да направят атмосферата като в приказка. Искате динамика и ритъм – няма проблем можем да пренесем дискотеката при вас.

Баркод скенери и регистрация

Бързата регистрация с баркод скенери е задължително за големи събития. Можем да осигурим до 4 входни точки с различни нива на достъп. Бърз и удобен начин за обработка на вашите присъстващи преди голямата встъпителна реч. Пълна статистика за броя посетители, час на регистрация и други.

Безжични микрофони

Свободата на говорещите на сцената е изключително важна. Не е необходимо да се ограничават от кабели или конкретно място. Нашите безжични микрофонни системи могат да дадат свобода на вашите лектори така, че аудиторията да бъде очарована.

Декорация с естествени или изкуствени цветя

Цветята могат да бъдат финалният щрих в цялостната атмосфера на вашето събитие. Техният богат аромат може да създаде различно усещане във всяка стая или зала. Може да направи „жизнено“ всяко гише за настаняване и т.н. Нека вашето събитие изпъкне.

Изложбени щандове и преградни стени

Наемете нашите красиви изложбени щандове, за да изпъкне вашият бизнес по време на търговски изложения и събития. Големи стени стени, пълно брандиране, удобен размер и най-доброто от всичко – ние се занимаваме с изграждането, логистиката и брандирането. Просто трябва да се появите на мястото в деня на вашето събитие.

Фото кътове, фото стени и червен килим

Всяко събитие трябва да има фото кът, където присъстващите да могат да се снимат пред вашия бранд. Тези кътове имат огромен медиен потенциал, размах и малък етикет „похвалих се, че съм тук“.

Ние можем да ви помогнем да предоставите всички тези страхотни услуги. Просто ни кажете какво желаете да постигнете и се насладете на събитието.

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: + 359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с  ❤️ в България!

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis.