Фотография на събития - ние разказваме истории

Професионални фотографи

Днес социалните медии се използват повече от всякога. Трябва да покажете вашето събитие чрез истории и снимки. Нашите фотографи са квалифицирани и добре обучени, за да заснемат по-голямата част от събитието и да предадат неговия дух.

Фото стени

Дайте допълнителна стойност към пакетите си за спонсори, като позиционирате тяхното лого на стената за снимки. Това е хубав начин да кажете благодаря. Освен това всички искат да се снимат на червения килим. Да, ние можем да добавим и тази услуга към вашето събитие.

Фото будки

Сватби, тийм билдинги, корпоративни събития или гала откривания. Можем да изпратим екипа си, оборудван с фото кабини, за да може всеки да направи специална снимка за албума със спомени. Ние използваме най-новата технология, за да осигурим печат в реално време с # (хаш таг) в социалните медии.

Въздушна фотография

Дроновете са интересни и все по-разпознаваеми. Нашите сертифицирани пилоти са умели и могат да заснемат интересни гледни точки в страхотна 4K резолюция. Без значение видео или снимка погледът от небето спира дъха.

Можем да доставим тези страхотни услуги. Просто се насладете на вашето събитие.

Нашият офис

Адрес: ул. Цар Самуил 50А, София, България

Телефон, Viber, WhatsApp: +359 883 555 030

Последвайте ни

© 2012-2023. Някои права запазени. Направено с много ❤️ в България

EventsBakery е част от мрежата на Euracsis